JUHLAVUOSIKAMPANJA

PoKrin 20- ja 25-vuotisjuhlakampanja vuodelle 2021

Tule mukaan tukemaan kristillisen arvomaailman mukaista, korkeatasoista opetusta antavaa peruskoulua ja kodinomaista varhaiskasvatusta. Porin Kristillinen koulu ja päiväkoti Ankkuri ottavat huomioon yksilöllisyyden sekä kasvattavat terveitä ja vastuuntuntoisia, oman ja toisen arvon ymmärtäviä kansalaisia.

Päiväkoti Ankkuri täytti 20 vuotta ja laajenee 1.8.2021 alkaen 49-paikkaiseksi ja esikoululaiset siirtyvät samaan rakennukseen, jossa 1-2 luokkalaisetkin ovat. Päiväkodin laajentuessa tarvitaan koululle lisää tilaa. Tilantarve on ollut jo pitkään todella tarpeen ja olemme vuokranneet koko ajan lisää tilaa, esim. Puuvillan alueelta.

Koulumme täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Yhdistyksellä on ollut pitkään unelma omista kiinteistöistä ja lopullisena tavoitteena on saada jossain vaiheessa omat toimitilat. Tämä vaatii paljon omaa pääomaa ja siksi olisi hienoa, jos voisimme kaikki yhdessä olla tässä mukana!

Keräyksen tuotto käytetään kokonaisuudessaan Porin Kristillisen koulun ja Päiväkoti Ankkurin laajentumiseen. Tämä tarkoittaa koulun kohdalla esimerkiksi uudisrakennusta, pulpetteja, tuoleja ja IT-laitteistoja sekä päiväkodin puolella uusia pihavälineitä kuten keinuja yms.

Kiitos, että olet mukana valitsemallasi summalla!

Lisätietoja antaa:
Porin Kristillisen koulun hallituksen puheenjohtaja
Miikka Lindroos p. 044-5667261

Porin Kristillisen koulun juhlakampanjan maksutiedot:
Tilinumero:
FI31 5700 8120 1652 66
Saaja:
Porin Kristillisen koulun kannatusyhdistys ry
Viite: 20255
(Keräyslupa nro RA/2020/944) 


Arvomme:

✓ ihmisarvo ja vastuullinen lähimmäisyys

✓ yhteisöllisyys

✓ rehellisyys

✓ kunnioitus ja luottamus

✓ kiitollisuus


English