Kerhotoiminta

Koulussamme on monenlaista kerhotoimintaa. Niistä tiedotetaan suoraan oppilaille ja vanhempien sähköpostiin.

Lukuvuonna 2017 – 2018 koulussamme oli seuraavanlaisia kerhoja: Pelailukerho, Askartelukerho, Hygieniapassikerho, Orkesterikerho, Pianoparkkikerho, Jazz Workshop -kerho, Esiintyvän taiteen kerho, Rumpukerho, Shakkikerho, Salibandykerho, Lautapelikerho ym.

 

KouluPlus

 

Hei sinä 3 – 5 lk. Haluisitko jäädä koulun jälkeen pelaamaan tai leikkimään, tekemään läksyjä tai vaikka leipomaan kavereidesi kanssa.

Nyt siihen on mahdollisuus KouluPlus-toiminnan kautta. KouluPlus on ohjattua toimintaa koulupäivien jälkeen. KouluPlus alkaa heti koulun loputtua ja päättyy klo 17. KouluPlussan aikana oppilaille jaetaan välipala.

KouluPlus -toiminta alkaa 10.8.2017.

Hinta: 80€/kk
Ilmottautumiset koulun toimistoon sähköpostitse: elina.heimonen(a)pokri.fi

 

Välipala

Vime lukuvuonna aloitettiin KouluPlus –toiminnan yhteydessä välipalan myynti koulullamme kaikille halukkaille oppilaille ja totesimme, että sille oli tarvetta.
Päätimme jatkaa toimintaa tänä vuonna ja se on ostettavissa ma 14.8.2017 alkaen. Välipalan voi ostaa joko maksamalla 2€ välipalalle mennessään tai ostamalla 20€ arvoisen 10 kerran leimakortin. Niitä saa ostaa iltapäiväohjaaja Sari Varpela-Virtaselta välipalan yhteydessä.
Välipala tarjoillaan klo 13.15  välitunnilla
FinlandEnglish