ILTIS, KOULUPLUS JA KERHOTOIMINTA

Tyttö ja poika juoksemassa reppuineen, kuva

Kerhotoiminta

Koulussamme on monenlaista kerhotoimintaa. Niistä tiedotetaan suoraan oppilaille ja vanhempien sähköpostiin.

Iltis

Koululaisten aamu- ja iltapäivähoito toteutetaan koulun järjestämänä yhteistyössä Porin kaupungin kanssa. Iltapäivähoidolle on Opetushallituksessa laadittu Aamu- ja iltapäivähoidon perusteet, jota myös Porin Kristillisen koulun aamuhoidossa ja iltiksessä noudatetaan.

Iltapäivien aikana lapsilla on mahdollisuus oman jaksamisensa mukaan aloittaa läksyjen tekoa. Ajatuksena on, että lapset saavat mielekästä ja monipuolista tekemistä, aikaa levolle ja leikille tiiviin koulupäivän jälkeen, sekä turvallisen aikuisen läsnäoloa. Päivät sisältävät vaihtelevasti askartelua, kädentaitoja, leivontaa, taidetta, ulkoilua ja liikuntaa.

Iltisohjaajan tavoittaa numerosta 044-7015271.
Sähköposti: iltis@pokri.fi

Iltapäivätoimintaan hakeutuminen ja toiminnasta irtisanoutuminen

Kuluvan lukuvuoden iltapäivätoimintaan voi tiedustella vapaita paikkoja Arja Laineelta: puh. 044 701 5014 tai sähköposti | arja.t.laine@pori.fi |. Hakemus täytetään Wilmassa, kohdassa hakemukset ja päätökset. Toiminta alkaa syyslukukauden alkaessa, jolloin vanhemmat ilmoittavat ohjaajille tarkemmin lapsensa toimintaan osallistumisen ajat.

Yksityisten koulujen iltapäivätoiminnan hakemuksen täyttäminen tästä

Iltapäivätoiminnan paikka irtisanotaan kirjallisesti osoitteeseen Porin kaupungin sivistystoimiala / Arja Laine, PL 121, 28101 Pori sekä lisäksi sähköpostilla osoitteeseen | arja.t.laine@pori.fi |

  • kirjallisesti osoitteeseen Porin kaupungin sivistystoimiala / Arja Laine, PL 121, 28101 Pori sekä
  • sähköpostilla osoitteeseen | arja.t.laine@pori.fi |.
Maksut

Toiminnasta peritään 80 €/kk (1-23 pv), joka sisältää välipalan. Jos lapsi on sairauden takia poissa koko kalenterikuukauden, maksua ei peritä. Jos lapsi on sairauden takia poissa yli 10 päivää kalenterikuukauden aikana, peritään puolet maksusta (40 €). Sairauspoissaolosta tulee esittää joko lääkärin tai terveydenhoitajan todistus.

Jos lapsi on muusta syystä poissa koko kalenterikuukauden, mutta hänelle pidetään varattuna paikkaa, maksusta vähennetään myös puolet (40 €). Jos huoltaja haluaa luopua kokonaan lapsensa iltapäivätoimintapaikasta, pitää irtisanominen tehdä kirjallisesti (Porin kaupungin sivistystoimiala / Arja Laine, PL 121, 28101 Pori) tai sähköpostilla | arja.t.laine@pori.fi |. Irtisanoutuminen tulee tehdä kuukauden loppuun mennessä, jotta irtisanoutuminen astuu voimaan seuraavan kuun alussa ja maksua ei silloin enää alkavalta kuukaudelta peritä.

Maksu voidaan jättää perimättä toimeentuloedellytysten ja huollollisten näkökohtien niin vaatiessa. Näissä tapauksissa tulee ottaa yhteyttä sosiaalikeskukseen puh. 044 701 6116.

www.pori.fi/iltis

KouluPlus

KouluPlus on ohjattua toimintaa koulupäivien jälkeen  3 – 5 luokkalaisille, jotka haluavat jäädä koulun jälkeen pelaamaan, leikkimään, tekemään läksyjä tai vaikka leipomaan kavereiden kanssa. KouluPlus alkaa heti koulun loputtua ja päättyy klo 17.

Hinta: 80€/kk
Ilmottautumiset koulun toimistoon sähköpostitse: elina.heimonen@pokri.fi

Koulullamme on välipalan myynti välitunnilla klo 13.15  kaikille halukkaille oppilaille. Välipalan voi ostaa joko maksamalla 2€ välipalalle mennessään tai ostamalla 20€ arvoisen 10 kerran leimakortin. Niitä saa ostaa iltapäiväohjaaja Sari Varpela-Virtaselta välipalan yhteydessä.
English