ILTIS, KOULUPLUS JA KERHOTOIMINTA

Tyttö ja poika juoksemassa reppuineen, kuva

Kerhotoiminta

Koulussamme on monenlaista kerhotoimintaa. Niistä tiedotetaan suoraan oppilaille ja vanhempien sähköpostiin.

Iltis

Koululaisten iltapäivätoiminta toteutetaan koulun järjestämänä yhteistyössä Porin kaupungin kanssa. Iltapäivätoiminnalle on Opetushallituksessa laadittu Aamu- ja iltapäivätoiminnan perusteet, jota myös Porin Kristillisen koulun Iltiksessä noudatetaan.

Iltapäivien aikana lapsilla on mahdollisuus oman jaksamisensa mukaan aloittaa läksyjen tekoa. Ajatuksena on, että lapset saavat mielekästä ja monipuolista tekemistä, aikaa levolle ja leikille tiiviin koulupäivän jälkeen, sekä turvallisen aikuisen läsnäoloa. Päivät sisältävät vaihtelevasti askartelua, kädentaitoja, leivontaa, taidetta, ulkoilua ja liikuntaa.

Ajantasainen tieto iltapäivätoimintaan hakeutumisesta, maksuista, toiminnasta irtisanoutumisesta sekä maksuvapautuksen hakemisesta löytyy Porin kaupungin kotisivuilta. Sieltä löydät myös linkin ilmoittautumislomakkeeseen. 

www.pori.fi/iltis

Sähköposti iltis@pori.fi

************************

Porin Kristillisen koulun iltapäivätoiminnan yhteystiedot:
Sari Varpela-Virtanen, iltisohjaaja, puh.  044 7015 271
Outi Lindroos, iltistoiminnan koordinaattori, puh. 044 0341 900
iltis@pokri.fi

KouluPlus

KouluPlus on ohjattua toimintaa koulupäivien jälkeen  3 – 5 luokkalaisille, jotka haluavat jäädä koulun jälkeen pelaamaan, leikkimään, tekemään läksyjä tai vaikka leipomaan kavereiden kanssa. KouluPlus alkaa heti koulun loputtua ja päättyy klo 17.

Hinta: 80€/kk (sis. välipalan)
Ilmoittautumiset koulun toimistoon sähköpostitse: elina.heimonen@pokri.fi


English