Myyjäisiä, talkoita ja tapahtumia järjestetään koulun ja päiväkodin hyväksi.

Kirpputori perustettiin vuonna 1995 tukemaan koulun ylläpitoa taloudellisesti. Kirpputorin merkitys olikin aivan ratkaiseva koulun kolmena ensimmäisen toimintavuotena, kun koulu ei saanut lainkaan taloudellista tukea valtiolta.

Helmikuussa 2001 koulu luopui omasta kirpputoristaan ja siirtyi Ulvilan sisätorin yhteyteen ja perusti myyntipaikkansa sinne. Nykyään kirpputori tunnetaan Harmaalinnan sisätorina/RETROLINNA, Harmaalinnantie 23, PORI (Ulvilantien varressa)

Tavaraa voi tuoda kirpputorille aukioloaikana. Tiedustelut puh. 050-5902428, Harmaalinnan sisätori.


Porin Kristillisellä koululla toimii aktiivinen oppilaiden vanhempien ryhmä, joko järjestää talkoita ja viriketoimintaa. Oppilaiden vanhemmat ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Vanhempainneuvoston toiminnasta voi tiedustella koululta (02) 634 1800. PoKrin vanhemmat / talkootoiminta: PoKrilla on myös vireää ja monipuolista varainkeruuseen liittyvää talkootoimintaa.

Lisätietoja saa koulun toimistolta, puh. 02-6341800

Tarvitsemme talkoolaisia järjestämään myyjäisiä. Myyjäisiä pidetään koululla tai kauppojen tiloissa. Mahdollisuuksien mukaan olemme mukana myös esim. markkinoilla. Hyviä ideoita tarvitaan!

Haluatko tukea Porin Kristillisen koulun toimintaa? Voit liittyä kannatusjäseneksi.

Lisätiedot.

English